Vår service på laboratorieutstyr

En bekymringsfri hverdag med Labhuset AS

Å velge Labhuset AS som din servicepartner gir deg ikke bare ekspertise og pålitelighet, men også en bekymringsfri hverdag. Vår service er designet for å gi deg trygghet, slik at du kan fokusere på dine viktige laboratorieaktiviteter uten distraksjoner.

VI TILBYR

Serviceavtaler for vedlikehold og full service

Vi hos Labhuset AS forstår viktigheten av å opprettholde optimal ytelse og pålitelighet for laboratorieutstyret ditt.
Derfor tilbyr vi skreddersydde serviceavtaler som passer dine behov.

Årlig vedlikeholdsavtale:

Vår årlige vedlikeholdsavtale sikrer jevn drift av dine instrumenter. Vi utfører grundige inspeksjoner, foretar nødvendige justeringer og erstatter slitedeler. Denne avtalen gir deg trygghet ved å forebygge potensielle problemer og forlenge levetiden til utstyret.

Full serviceavtale:

For den ultimate tryggheten tilbyr vi vår Full Serviceavtale. Med denne avtalen tar Labhuset AS på seg ansvaret for å levere maksimal oppetid for ditt laboratorieutstyr.

Den inkluderer omfattende service, regelmessige vedlikeholdsrutiner og rask respons ved eventuelle problemer. Jobb og deler er også inkludert, noe som gir deg forutsigbarhet i kostnadene og eliminering av uforutsette utgifter.

Våre erfarne teknikere står klare til å håndtere alle aspekter av serviceavtalene våre. Vi prioriterer effektivitet, pålitelighet og kundetilfredshet, og våre serviceavtaler reflekterer dette engasjementet.

Velg Labhuset AS som din pålitelige partner for laboratorieutstyrsvedlikehold. Kontakt oss i dag for å skreddersy en serviceavtale som dekker dine spesifikke krav og sikrer optimal ytelse av ditt verdifulle utstyr. Din suksess er vår prioritet.

TILGJENGELIG FOR DEG

Våre ekspertservicemedarbeidere står klare døgnet rundt.

Labhuset AS forstår at laboratoriearbeid ikke følger noen klokke. Derfor er vi stolte av å tilby en uovertruffen tilgjengelighet for våre kunder, 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Uansett når behovet oppstår, kan du stole på at våre dedikerte servicemedarbeidere er klare til å håndtere dine henvendelser.

Med vår tilgjengelighet døgnet rundt garanterer vi at du vil oppleve minimal nedetid for laboratorieinstrumentene dine.

Enten det er teknisk assistanse, feilsøking eller bestilling av reservedeler, er vi her for å sikre at du får den beste servicen uansett tidspunkt.

Velg Labhuset AS som din pålitelige partner for laboratorieutstyrstjenester. Vi er alltid tilgjengelige for å støtte dine behov og sikre kontinuitet i ditt laboratoriearbeid.

Tilgjengelig for deg

Vi er tilgjengelig 365 dager i året – 24 timer i døgnet. Våre servicemedarbeidere har ekspertise om våre produkter og vi har mange reservedeler tilgjengelig. Dette garanterer deg en rask og god service skulle noe skje med instrumentene våre.

Vi tilbyr

Vi tilbyr også serviceavtaler på våre instrumenter. Enten årlig vedlikeholdsavtale, eller full serviceavtale. Ved full serviceavtale står vi (Labhuset AS) ansvarlig for å gi dere mest mulig oppetid. I denne avtalen er jobb og deler inkludert.